Ung pige antastet på sti i Hammel

En 15-årig pige sparkede sig tirsdag eftermiddag fri, da hun blev antastet af en fremmed mand på et stisystem

Foto: Google Maps

Det var en ubehagelig oplevelse, som en 15-årig ung pige var udsat for tirsdag eftermiddag på stisystemet mellem Danasvej og Præstemarksvej i Hammel. Hun blev antastet af en fremmed mand, der forsøgte at holde hende fast.

- Heldigvis lykkedes det for hende at sparke sig fri. Da hun kommer hjem, fortæller hun sin mor om episoden, og så bliver vi alarmeret, siger politiassistent hos Østjyllands Politi, Marianne Morgen, til tv2oj.dk.

Mulig børnelokker: Elever er blevet informeret

Derefter sendte politiet flere patruljer til Hammel, hvor der blev ledt efter spor fra gerningsmanden. Den unge pige kunne også bidrage med et signalement af manden.

Trak tørklæde foran ansigtet

- Han beskrives som mellemøstlig af udseende, 170-175 cm høj, og så var han iført en sort jakke, mørk hue, sorte bukser og sorte sko. Da han antastede pigen, trak han et gråplettet tørklæde foran ansigtet, fortæller Marianne Morgen.

Derudover kunne pigen tilføje, at manden talte dårligt dansk. Østjyllands Politi vil meget gerne høre fra vidner til episoden, eller nogen som har oplysninger i sagen. Politiet kan kontaktes på tlf. 114.