Underviser efter Le Mans-overraskelse: Det var fantastisk

Leif Peter Jensen fik tur til Le Mans af sine studerende

- Den her klasse vil selvfølgelig altid være noget specielt, fordi vi har haft den tur sammen. Det ligger helt fast.

Ordene kommer fra Leif Peter Jensen, der er underviser på El-installatøruddannelsen på Erhvervsakademi Dania i Hadsten.

Tilbage i foråret fik han en glædelig overraskelse af sine studerende i en klasse, som uden hans viden havde indsamlet penge til, at de kunne invitere ham med en tur til det berømte racerløb Le Mans i Frankrig i sommer -hvilket Leif Peter Jensen længe havde villet opleve fra nærmeste hold.

Det var fantastisk

- Jeg kan sådan set næste huske ordret, hvad der skete. Det var fantastisk, og det gav da lige et par tårer, siger Leif Peter Jensen om den dag i skolen, hvor eleverne overraskede ham med gaven.

I videoen herunder kan du se, hvordan det så ud, da han blev overrasket

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Leif Peter overraskes med en tur til Le Mans

Det er ikke hver dag, det er muligt at overraske en underviser som Leif Peter til en fremlæggelse, men det lykkedes alligevel denne gang. Som afslutning på en fremlæggelse om beskyttelsesmetoder fik Leif Peter afsløret, at de studerende på el-installatør-uddannelsens 2.semester har arrangeret en tur til Le Mans for og med ham d. 13.-14.juni! Tusind tak til alle sponsorerne, der er med til at gøre turen til virkelighed!

Posted by Erhvervsakademi Dania-Hadsten on 29. marts 2015

TV 2 | ØSTJYLLANDS nye reportage- og magasinprogram, Livet + det løse, har mødt Leif Peter Jensen efter turen til Frankrig.

Blev rørt

- Man bliver rørt over, at de har overskud, og at de tænker på, at det her er noget, som jeg har lyst til, og at de så vil gøre det, siger Leif Peter Jensen.

Årsagen til gaven er, at de studerende mener, at Leif Peter Jensen er en ildsjæl, der har betydet meget for deres studie. Derfor vil de give ham noget tilbage for det arbejde, han lægger i dagligdagen.

Elever overrasker underviser med tur til Le Mans

En dans på bordet

Leif Peter Jensen og klassen var derfor Frankrig i sommer, hvor de sammen oplevede Le Mans og havde nogle dage sammen væk fra skolebænken.

Nu er dagligdagen så tilbage i Hadsten, men minderne fra turen til Frankrig er klare.

- Det er stadig mig, der er kaptajn på skibet, det tror jeg ikke har ændret sig, men de har da nok set nogle andre sider af mig også, og jeg har set nogle andre sider af dem. Vi havde det skide hyggeligt. Nogle har lært at spille kort, og de har set, at den gamle lærer kunne danse oppe på bordene, siger Leif Peter Jensen.

Du kan se mere om Leif Peter Jensen og turen til le Mans i videoen øverst på siden, og du kan se hele torsdagens afsnit af Livet + det løse her, hvor du blandt andet også kan møde slagtersvenden Christian Hougaard Jensen, der skal præstere det bedste, han har lært, når han kæmper for at skulle repræsentere Aarhus Tech ved DM i Skills.

20200910-094247-A-1920x1280we

Britisk coronamutation fortsætter stigning i Danmark

snebold

playSøndag bliver sidste vinterdag i denne omgang

sas.jpg

Efter nye mutationer vil partier og ekspert have krav om test og isolation

testfamiliee7b659b5-d96e-4134-a95b-341fc194b305

Lægefamilie var fanget i Australien - nu er de vendt hjem

COVID-19 LIVE:
corona

liveblog COVID-19 LIVE: Snart er tre procent vaccineret første gang

Politibil

Politiet rykkede ud og lukkede ungdomsfest