Suzuki er Otto Billes helt store passion

Japanske motorcykler - og især Suzuki - har været Otto Billes lidenskab, siden han var 18 år gammel

03:31

1 af 2

Der findes mange fine engelske og italienske motorcykler, men for MC-samleren Otto Bille fra Voldby er de ikke samme som hans yndlingskværn. Den er japansk og af mærket Suzuki.

Møder man ham i hjemmet, afslører garagen hurtigt hans passion for Suzuki. Der står nemlig flere af slagsen, og især en er der lagt meget kærlighed og tid i.

- Det er en to cylinder med 38-39 heste. Den har kørt 0 km og kommer nok næppe til at køre ret meget. Jeg nænner det næsten ikke, hvis der skulle komme rundt under skærmene, lyder det fra Otto Bille.

Godt projekt efter alvorlig sygdom

For motorcykelentusiasten er cyklerne og projektet med at renovere dem en stor del af hans og faktisk også konens liv. Selve ideen med at restaurere netop yndlingskværnen kom efter, at Otto Bille var blevet ramt af en blodprop.

- Det var et godt projekt at tage sig til efter sygdommen. Jeg fik nogle oplevelser med det og fik en masse timer til at gå med arbejdet, fortæller han.

Gennem passionen har han og konen også fået mange venner, som de mødes med omkring deres fælles interesse for motorcykler.

Se hele indslaget med Otto Bille og hans motorcykler øverst