Spritbilist: Jeg bællede vodkaflaske og tre øl på ti sekunder

Ifølge den 24-årige mand havde han hverken drukket inden eller under kørslen. Det hele bællede han på de ti sekunder, bilen holdt stille

Betjentene var skeptiske overfor mandens forklaring og valgte at tage ham med på politistationen til en blodprøve. Foto: Colourbox

En spritbilist kom med en noget alternativ forklaring, da han mandag skulle forsvare, at politiet fangede ham i at køre i bil med en tårnhøj promille. 

Ifølge manden selv havde han slet ikke drukket hverken inden eller underkørslen.

Læs også Unge mænd blokerede handicappet kvindes scooter og stjal taske

Han påstod derimod hårdnakket, at han havde nået at bælle en halv flaske vodka og tre øl på de ti sekunder, hvor bilen havde nået holdt stille, inden politiet kom derhen. 

Betjentene var dog naturligvis skeptiske over for den forklaring, og de valgte derfor alligevel at anholde den 24-årige mand og tage ham med på stationen til en blodprøve. 

Læs også Mand med fipskæg bad om jordbærtærte men trak en kniv

Manden blev stoppet på Hovedgaden i Ulstrup i forbindelse med et rutinetjek. Men da patruljen kom hen til hans bil, blev de mistænksomme, da de så en pose tomme øldåser på passagersædet. 

Desuden virkede manden påvirket, og derfor blev han pænt bedt om at puste i alkometeret, som altså viste sig at give udslag. Han blev derfor sigtet for spritkørsel.