Skandinaviens største monstertruck smadrer biler til østjysk marked

Intet mindre end Skandinaviens største monstertruck kunne opleves ved Hammel i dag.

00:32

VIDEO: Monstertruckshowet var afslutningen på fire dages festligheder, og publikum var mødt talstærkt op for at få et glimt af det adrenalinspækkede arrangement.

Med hjul på højde med en velvoksen mand fik Skandinaviens største monstertruck hurtigt gjort kål på to små personbiler i dag.

Det skete til det traditionsrige Hammel Hestemarked, som finder sted her i weekenden.

Læs også Over 60.000 unge på 17 år har taget kørekort i forsøgsperiode

Hestemarkedet bød også på motocross-artisters stunts og vilde hop, men det helt store trækplaster var altså Skandinaviens største monstertruck, som fyrede flere tusinde hestekræfter af.

Hammel Hestemarked bød også på motorcross-show.

- Det er da meget større, end vi havde forventet. Det er rigtig flot, at der sker sådan noget. Det er fedt, siger Jakob Laursen fra Laurbjerg til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også Naturens dag i Østjylland: Find et event i nærheden af dig

Showet var afslutningen på fire dages festligheder, og publikum var mødt talstærkt op for at få et glimt af det adrenalinspækkede arrangement.

Der blev fyret godt til motorene undervejs i showet på Hammel Hestemarked. 

Fedt at give den gas 

Det første Hammel Hestemarked løb af stablen i efteråret 1972. I år startede det i fredags, den 5. september, og i dag afrundede monstertruck-showet festlighederne.

Det fede er alle dem, der står og hepper, og synes det er sjovt. Når du kører langs publikum, og du giver gas, så er det fedt at se deres reaktion.

Daniel Peder Tyrsted, stuntkører fra Årslev, Fyn

Daniel Peder Tyrsted er stuntkører fra Årslev på Midtfyn, og selvom han sidder højt til vejrs, når han tonser rundt i sin monstertruck, kan han tydeligt mærke publikums begejstring:

Daniel Peder Tyrsted er stuntkører fra Årslev på Midtfyn. Han nyder publikums begejstring, når han kører monstertruck.

- Det fede er alle dem, der står og hepper, og synes det er sjovt. Når du kører langs publikum, og du giver gas, så er det fedt at se deres reaktion, fortæller han til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også Pludseligt vejrskift skabte stort uheld på Jyllandsringen

Ifølge Hammel Hestemarkeds hjemmeside har de i år cirka kunnet byde 50.000 gæster velkommen til markedet.