Sciteq modtager Initiativpris

Hædres af DI Østjylland

Den østjyske virksomhed Sciteq A/S bliver i morgen, onsdag, hyldet med DI Østjyllands Initiativpris 2014.

- Vi er glade og meget stolte. Det er fantastisk, at de har lagt mærke til os, og det er skønt med et skulderklap, siger Peter Sejer, der er administrerende direktør i Sciteq A/S, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Sciteq har udviklet sig til at være en ledende specialister inden for testudstyr og trykprøvning af plastrør, og Sciteqs produkter bruges af produktionsvirksomheder over hele verden.

- Det er fantastisk at se en virksomhed, der er i stand til at gøre det rigtige på så mange planer. Sciteq er virkelig et forbillede for mange danske virksomheder. Ikke blot i relation til effektiv produktion og til at udvikle nye produkter, men også i relation til at afsætte sine produkter på fjerne eksportmarkeder. I DI Østjylland kan vi kun være stolte af at have sådan en virksomhed, siger formand Steen Bødtker fra Dansk Industri Østjylland.

Modsat mange virksomheder i kølvandet på finanskrisen har Sciteq i de seneste år haft en pæn vækst, satset på udvikling og innovation, ligesom virksomheden har hentet arbejdspladser tilbage til Danmark.

- Sciteq A/S har de seneste år hentet al produktion hjem fra Kina og har på trods af hård international konkurrence formået at få det bedste økonomiske resultat i virksomhedens historie. Det skaber stof til eftertanke, siger Steen Bødtker.

Sciteq eksporterer 98 procent af sin produktion til udlandet, og virksomheden har leveret udstyr til omkring 80 forskellige lande.

- Vi har haft sorte tal hvert eneste år, og vi har valgt at satse på udvikling og innovation, siger Peter Sejer.

Sciteq A/S har omkring 30 ansatte på hovedkontoret ved Søften, og Peter Sejer håber, at prisen fra DI Østjylland vil være med til at lokke endnu flere dygtige medarbejdere til virksomheden lidt udenfor Aarhus.

Overrækkelsen af DI Østjyllands Initiativpris 2014 sker i morgen, onsdag, klokken 13.30 på virksomheden ved Søften, hvor blandt andre Nils Borring (S), der er borgmester i Favrskov Kommune, kommer.