Politi: Ulstrup-tragedie efterforskes som drabssag

Østjyllands Politi efterforsker sagen med de seks dødsfald i Ulstrup som en drabssag

Østjyllands Politi har natten igennem været til stede på adressen i Amstrup Bakker i Ulstrup, hvor seks personer mandag blev fundet døde. Nu har de afgørende nyt.

De foreløbige undersøgelser tyder ifølge Østjyllands Politi på, at de seks personer er identiske med husets beboere - to voksne og deres fire børn. Og politiet efterforsker sagen som en drabssag. 

Gerningsstedsundersøgelserne fortsætter tirsdag, og de afdøde vil blive obduceret i løbet af dagen.

- Vi kan endnu ikke med sikkerhed sige, hvad der er sket i huset, det skal den videre efterforskning og resultatet af obduktionerne hjælpe med at give svar på. Vi efterforsker sagen som en drabssag, og vi er i fuld gang med at klarlægge de nærmere omstændigheder, skriver politiet i en pressemeddelelse, og vicepolitiinspektør Anders Uhrskov fortsætter til tv2oj.dk:

- Der er tale om en ganske omfattende efterforskning, og der vil formentlig gå nogle dage, før vi kan give et endeligt svar på, hvad der er sket i huset. Jeg kan ikke komme mere konkret ind på, hvad vores teorier er. Vores undersøgelser skal vise det, og så afhører vi mennesker omkring familien. 

Du kan se billeder fra efterforskningsarbejdet mandag aften i Amstrup Bakker her. 

Politiet ankom til adressen i boligområdet Amstrup Bakker ved 12-tiden og arbejdede hele dagen igennem med efterforskning og tekniske undersøgelserne på stedet. Det arbejde fortsætter så tirsdag og formentlig også de kommende dage.

Flere naboer og andre i området var mandag tydeligt berørte af tragedien, og mange blev set grædende og sørgende foran deres hjem.  

Se et længere interview med Anders Uhrskov her.