By mørklagt henover weekenden: Nu vender lyset tilbage

Det har været mørkere end mørkt i Hadsten i weekenden. Flere lygtepæle har været slukkede, men nu er el-selskabet på sagen

Flere lygtepæle har været slukkede i Hadsten over weekenden. Mandag skulle lyset gerne vende tilbage. Foto: Brian Berg - Scanpix

- Er der mon andre, der har bøvl med vejbelysningen på 2. Dag i Hadsten by?, lyder det fra en borger i Facebook-gruppen Facebook Hadsten. 

I kommentarfeltet bekræfter flere borgere, at de også har bemærket, at byen har været mørklagt efter solnedgang i weekenden, fordi der ikke har været lys i lygtepælene. 

Læs også Flere borgere ringer efter fartkontrollen: - Vi er utrygge

El-selskabet EL:CON, der står for lyset i Hadsten, er da også mødt ind til adskillelige henvendelser fra borgere, der undrer sig over de slukkede lygtepæle.

Men når det atter bliver mørkt i Hadsten mandag aften, så skulle lyset gerne være tilbage. 

- Vi har sendt vores montører afsted, som tager sig af det. Vi regner med at finde fejlen i dag, og så er der lys igen, siger John Lind, der er funktionsleder hos EL:CON, til TV2 ØSTJYLLAND. 

Læs også Skoleklasse vinder nye cykler: Det er mega fedt

El-selskabet har endnu ikke det fulde overblik over, hvor store dele af byen der er berørt, ligesom de heller ikke ved, hvad der har forårsaget fejlen. 

Ifølge John Linds oplysninger er det først mandag, el-selskabet er blevet opmærksomme på fejlen. Det er ellers muligt at rykke ud i weekenden, hvis driftvagten bliver kontaktet af borgere og vurderer, at det er nødvendigt at reparere fejlen.