By mørklagt henover weekenden: Nu vender lyset tilbage

Det har været mørkere end mørkt i Hadsten i weekenden. Flere lygtepæle har været slukkede, men nu er el-selskabet på sagen

- Er der mon andre, der har bøvl med vejbelysningen på 2. Dag i Hadsten by?, lyder det fra en borger i Facebook-gruppen Facebook Hadsten. 

I kommentarfeltet bekræfter flere borgere, at de også har bemærket, at byen har været mørklagt efter solnedgang i weekenden, fordi der ikke har været lys i lygtepælene. 

El-selskabet EL:CON, der står for lyset i Hadsten, er da også mødt ind til adskillelige henvendelser fra borgere, der undrer sig over de slukkede lygtepæle.

Men når det atter bliver mørkt i Hadsten mandag aften, så skulle lyset gerne være tilbage. 

- Vi har sendt vores montører afsted, som tager sig af det. Vi regner med at finde fejlen i dag, og så er der lys igen, siger John Lind, der er funktionsleder hos EL:CON, til TV2 ØSTJYLLAND. 

El-selskabet har endnu ikke det fulde overblik over, hvor store dele af byen der er berørt, ligesom de heller ikke ved, hvad der har forårsaget fejlen. 

Ifølge John Linds oplysninger er det først mandag, el-selskabet er blevet opmærksomme på fejlen. Det er ellers muligt at rykke ud i weekenden, hvis driftvagten bliver kontaktet af borgere og vurderer, at det er nødvendigt at reparere fejlen. 

anna møller yang mensa intelligente kvinder

play Svært at være intelligent og kvinde: - Deres præstationer reduceres til fantasiløs arbejdsomhed

IMG_3373

play Line er træt af ulige løn: 10.600 sygeplejersker har skrevet under

20191202-114229-L-1920x1279we

Østjysk politiker indgår forlig i injuriesag

sygeplejerske

Enhedslisten vil have langsigtet plan for ligeløn

20210301-122956-L-1920x1279we

Den ventede smitteeksplosion er udeblevet, så hvorfor åbner vi ikke mere?

Rosa Lykke Yde

Kvindernes kampdag: Børnepasning skal få flere kvinder i byrådet