Mand ramt af skud

Én af mandens bekendte er anholdt efter at have affyret et haglgevær

00:39

Foto: Google Maps

1 af 3

En 48-årig mand blev kort før midnat natten til tirsdag ramt af skud i fødderne på en landejendom i landsbyen Sall uden for Hammel.

Det oplyser Østjyllands Politi.

- Der har været et skyderi på en landejendom uden for Hammel, hvor der er blevet affyret flere skud. En mand på 48 år er den forurettede, og en mand på 41 år er blevet anholdt for at have affyret skuddene, siger vagtchef Christian Riis til Ritzau.

Den 41-årige blev klokken 02.20 anholdt på sin bopæl, som er den samme adresse, som skyderiet fandt sted.

Se: Stridigheder bag skyderi

De to involverede kender hinanden, men politiet ønsker ikke at oplyse om deres indbyrdes relation. De er dog ikke i familie med hinanden. Den sårede mand er blevet ramt i begge fødder af hagl fra et jagtgevær.

Han har derfor været på hospitalet natten over for at få fjernet haglene fra fødderne.

Østjyllands Politi oplyste omkring klokken 05 tirsdag morgen, at sagen efterforskes som et drabsforsøg, men i løbet af morgen er det blevet ændret.

- Efter en juridisk vurdering af sagen er der lagt op til, at den 41-årige mand bliver fremstillet i grundlovsforhør og sigtet for kvalificeret vold og ikke drabsforsøg, siger politikommissær Rene Raffo fra personfarligkriminalitet hos Østjyllands politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.

I videoen øverst på siden kan du se interview med politiassistent Marianne Morgen fra Østjyllands Politi, som fortæller om sagen.