K i Favrskov: Vi vender stærkt tilbage

Det Konservative Folkeparti mister ifølge meningsmåling to ud af tre vælgere, men næstformanden ligger ikke søvnløs om natten af den grund

På trods af et mildest tal sløjt resultat i meningsmålingen foretaget af Megafon for TV2 | Østjylland, så ligger de konservative i Favrskov sig ikke ned. De står ifølge undersøgelsen til at gå fra 6,3 % af stemmerne i 2013 til kun 2 % i dag.

- Vi ærgrer os over tilbagegangen, men den holder os ikke vågne om natten. Målingen er et øjebliksbillede, og jeg er sikker på, at når vi efter en lang og god valgkamp skal sætte det rigtige kryds om to år, ser vi et langt bedre konservativt resultat, lyder den umiddelbare reaktion fra næstformand for Det Konservative Folkeparti i Favrskov, Mette Nøhr.

Måling: Konservative får vælgerlussing i Favrskov

Hun tror på, at vælgerne får øjnene op for det arbejde, som partiet har udført i de første to år af valgperioden.

Flere stemmer i at stå på sidelinjen og brokke sig

- Vi har vist i de sidste par år, at selv om man er et lille parti, kan man sagtens have stor indflydelse og opnå store resultater. Havde det ikke været for os, ville for eksempel grundskylden ikke blive sat ned næste år. Det viser noget om vores indflydelse, at det i en kommune, som på papiret har et knaldrødt flertal, kan lade sig gøre at sænke skatten, siger Mette Nøhr.

K i Favrskov: Vælgerlussing skyldes tilbagegang på landsplan

Samtidig tror næstformanden, at de konservatives tilgang til byrådsarbejdet har fået stor betydning for resultatet i meningsmålingen.

- Vores tilgang i byrådet er, at vi er borgerlige stemmer, som arbejder og tager ansvar. Den tilgang kaster sjældent de store overskrifter af sig. Der vil sikkert være mere omtale og bedre meningsmålinger i at stå ude på sidelinjen og brokke sig, men vores stil er at levere resultater, forklarer hun.

TV 2 | ØSTJYLLAND sender torsdag aften en direkte tv-transmitteret politisk debat om Favrskov Kommune. Se udsendelsen fra Kulturhuset Sløjfen i Hadsten fra kl. 19.30.

20210416-100912-L-1920x1280we

Dronningen får digital hyldest på sin 81-års fødselsdag

Retten i Aarhus politi byret byretten domstol

Mand idømt fængsel - narrede kvinde til sex

Vaccine

Over 100.000 er færdigvaccineret i Midtjylland

Gellerup boligblok

To Aarhussogne i fare for tvangsnedlukning

forår vinter blomster

Nu kommer forårsvarmen

80_percent

play Biolog: Vi skal turde tro på, at dyrene kan passe sig selv

Dagens mest læste