Juletræer på video

Se dit juletræ på nettet, inden du køber det

Det kan tage tid at vælge det helt rigtige juletræ, og orker man ikke at lede efter det ude i kulden, så er der nu hjælp at hente.

Bjarne Schou Andersen fra Hinnerup-virksomheden Plantetorvet.dk har nemlig fundet en helt ny måde at sælge juletræer på: Han har lavet præsentationsvideoer af samtlige af hans juletræer og lagt dem på virksomhedens hjemmeside.

På den måde kan folk sidde hjemme på sofaen og finde det perfekte træ:

- Vi har i nogle år handlet med juletræer over nettet, men uden den store succes. Og når man så har spurgt folk, hvorfor de ikke har benyttet sig af det, har de sagt: Jeg skal kunne se mit juletræ, inden jeg køber det. Og så var der jo kun én ting at gøre, siger Bjarne Schou Andersen, der er indehaver af Plantetorvet.dk, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Med initiativet håber han at kunne fordoble salget af juletræer over nettet i år i forhold til sidste år - og dermed sælge omkring 1000-1500 træer:

- Der er stor interesse for det, kan vi allerede se nu, og der er også allerede salg, men det er selvfølgelig tidligt endnu. Folk køber først deres træer senere, siger Bjarne Schou Andersen.

Se præsentationsvideoerne af juletræerne her.