Intet nyt om børnelokker i Hadsten

Østjylland Politi har ikke fået flere henvendelser om en mand, der angiveligt har forsøgt at lokke et barn med på McDonald's

Foto: Google Maps / Genrefoto

Der er på nuværende tidspunkt intet nyt om en formodet børnelokker i Hadsten. Sagen begyndte, da en pige fra 4. klasse på Bavnehøjskolen fortalte, at en mand i fredags havde forsøgt at lokke hende med på McDonald's.

Det var efter hendes udsagn en mand mellem 30 og 40 år, som var kørende i en rød varevogn. Vest for Hadsten i landsbyen Houlbjerg skulle en lignende hændelse være sket en uge tidligere.

Advarer mod mulig børnelokker

- Vi har ikke fået anmeldelser om andre end de to tilfælde. Lige nu arbejder vi stadig på sagerne, men der er intet nyt, siger vicepolitiinspektør hos Østjyllands Politi, Claus Danø, til tv2oj.dk.

Det er sparsomt med oplysninger, som politiet har at arbejde videre med. I Hadsten foregik hændelsen på Skovvej, og her kørte manden i en rød varevogn, mens han i Houlbjerg efter sigende kom i en mørk bil.

Kan ikke kobles med sag fra Randers

- For år tilbage havde vi en lignende sag fra Randers, hvor en børnelokker, som vi aldrig fik pågrebet, kørte rundt i en rød bil. Men det er alt for tidligt at sige noget om en sammenhæng. Vi har ikke noget konkret, der kan koble sagerne sammen, fortæller Claus Danø.

Derfor vælger politiet da heller ikke at sende en efterlysning ud, for som vicepolitiinspektøren siger:

Mulig børnelokker: Elever er blevet informeret

- Fra hændelsen i Hadsten har vi kun en rød varevogn at gå efter, og dem er der mange tusinde af.

Han ønsker af samme grund heller ikke, at sagen går i selvsving. Men Claus Danø forsikrer, at den mulige børnelokker stadig efterforskes.