Frygter kaos på genbrugspladserne – regulerer med trafiklys

Favrskov Kommune har besluttet at regulere trafikken på genbrugspladserne henover jul og nytår.

Et af de tidspunkter, hvor der er allermest travlt på genbrugspladserne, er henover jul og nytår. Det ved de også godt i Favrskov Kommune, hvor man nu sætter ind med trafikregulering.

For at undgå for mange mennesker på genbrugspladserne og stor risiko for spredning af COVID-19 sættes der simpelthen trafiklys op.

- Vi forventer, at rigtig mange vil besøge genbrugspladserne i juledagene, hvilket vi selvfølgelig er glade for. Men vi vil også gerne bevare den gode stemning på pladserne og sikre os, at alle er trygge ved at komme. Derfor vil vi begrænse antallet af kunder, hvis der bliver behov for det, siger Jens Drivsholm, driftschef i Favrskov Forsyning, i en pressemeddelelse.

I Favrskov Kommune har man også haft udfordringer med, at alt for mange fra andre kommuner benytter genbrugspladserne. Derfor kan man i visse tilfælde blive spurgt om ID:

Kan skabe kødannelse

Det er altså med at væbne sig med tålmodighed på de fire pladser i kommunen.

De befinder sig i Hadsten, Hammel, Hinnerup og Hvorslev.

quote Selvom vi ikke indfører decideret adgangsbegrænsning, kan travlheden på genbrugspladserne skabe kødannelse ved indkørslen.

Jens Drivsholm, driftschef, Favrskov Forsyning

- Selvom vi ikke indfører decideret adgangsbegrænsning, kan travlheden på genbrugspladserne skabe kødannelse ved indkørslen. Og især når vi regulerer trafikken. Vi opfordrer derfor til, at man udviser tålmodighed og hensyn til andre bilister – og selvfølgelig holder god afstand og følger gældende corona-forholdsregler, siger Jens Drivsholm.

Genbrugspladserne holder lukket den 24., 25., 26. og 31. december samt 1. januar. Mellem jul og nytår - den 27., 28., 29. og 30. december – er der åbent som normalt.

Du kan læse mere om pladserne og de gældende regler her. 

Mest læste

Mere fra Favrskov

86d0c7c5-25e8-492e-9aee-4e9a440c2780

Hjemmeside udpeger Danmarks bedste kommune – se hele listen her

IMG_5262

Ren nostalgi! Magnus har 114 ghettoblastere i sin stue

IMG_1327

Skoleleder efter lokal nedlukning: - Det er synd for børnene

Samsøfærgen

Ups! Færge påsejler spritny hurtigfærge

Viby Gymnasium

Sogn i Aarhus lukker ned efter høje smittetal

Øl

Hjemme-ølbrygning er blevet en populær hobby under Corona: - Det er fuldstændig eksploderet