Flotte priser til skate-virksomhed

Skatepro, der ligger i Søften, har vundet flere store E-handelspriser

E-handelsprisen 2015 er blevet uddelt, og det var med triumf for en østjysk virksomhed.

Skatepro, der ligger i Søften, vandt nemlig to priser og fik en andenpris, og en af de priser, virksomheden vandt, var den såkaldte guldpris.

- Jeg opfatter det som hovedprisen og den samlede vinder. Den er jeg meget stolt af, specielt i betragtning af, at det var nogle ret seriøse finalister, vi var oppe imod, siger Jakob Høy Biegel, der er stifter af Skatepro.

Skatepro vandt også i kategorien bedste cross border-virksomhed. Det vil sige, at virksomheden er den bedste til handel med mennesker uden for Danmark.

I kategorien bedste B2C-virksomhed blev det til en andenplads. Kategorien omhandler virksomhedens evne til at handle med almindelige forbrugere.

Skatepro sælger skaterudstyr til stort set hele Europa, og direktøren fortæller, at han ikke forventer at øge kundemængden betragteligt på trods af den fine hæder.

- Det betyder nok ikke så meget for skatere, som er vores kunder, om vi har vundet priser. Men det betyder meget for motivationen hos vores medarbejdere samt vores evne til at tiltrække kvalificeret arbejdskraft, siger Jakob Høy Biegel.

Det er en anerkendelse, vi får af hele internetbranchen, og det er jeg utrolig stolt af, siger han.

TV 2 | ØSTJYLLAND tegnede tilbage i december et portræt af virksomheden Skatepro. Find det her.