Flemming hvem? Ingen kender Venstres spidskandidat

Den direkte udfordrer til borgmesterposten i Favrskov er ukendt blandt vælgerne

01:49

1 af 2

Venstres spidskandidat i Favrskov Kommune, Flemming Nørgaard, får formentlig travlt med at gøre opmærksom på sig selv op til kommunalvalget om to år.

En af hans allerstørste udfordringer ser nemlig ud til at være, at det er de færreste, der ved, hvem han er.

Foruden for aftenens direkte tv-debat fra Kulturhuset Sløjfen i Hadsten gik TV 2 | ØSTJYLLAND onsdag på gaden for at spørge de lokale, om de kender Flemming Nørgaard.

Et billede af Venstres spidskandidat var ikke nok til at få en klokke til at ringe. Ingen af de forbipasserende, vi talte med, vidste hvem personen på billedet var.

Favrskov-borgmester er populær

Mens Flemming Nørgaards er ukendt på gaden i Hadsten, forholder det sig ganske anderledes for hans direkte politiske modstander, socialdemokraten Nils Borring.

Borring, som er i gang med sin anden valgperiode som borgmester, er kendt af de fleste af de lokale beboere, vi talte med.

Ifølge en af de forbipasserende, René Christensen, bør Venstres Flemming Nørgaard nu smøge ærmerne op, så vælgerne kender ham, når krydset skal sættes i november 2017:

- Det bliver nok lidt svært. Men han må jo prøve at gøre sig mere synlig, siger René Christensen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

I videoen øverst i artiklen kan du se, hvor godt beboerne i Hadsten kender henholdsvis Venstres Flemming Nørgaard og Socialdemokraternes Nils Borring.

TV 2 | ØSTJYLLAND sender torsdag aften en direkte tv-transmitteret politisk debat om Favrskov Kommune. Se udsendelsen fra Kulturhuset Sløjfen i Hadsten fra kl. 19.30.