Efterlysning: Danske Spil leder efter endnu en østjysk millionær

Der er mange lottovindere for tiden, skriver Danske Spil, der leder efter seks millionærer. En af dem i Østjylland.

En af de heldige vindere har købt sin kupon i Hammel. Genrefoto. Foto: Colourbox

Seks potentielle millionærer mangler at indløse deres gevinstgivende kuponer. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

De seks spillere har købt deres kuponer i vidt forskellige dele af landet, men har alle det til fælles, at de har investeret penge i en lottokupon med en gevinst på 1.000.000 kroner eller derover og endnu ikke har indløst den. En af vinderne har købt sin kupon i Hammel i Farvskov Kommune.

Læs også Danske Spil efterlyser heldig østjyde

Det kommer ovenpå weekenden, hvor yderligere to østjyder har kunne tage titlen millionær til sig. En i Odder og en i Ry. Danske Spil leder fortsat efter vinderen i Ry. 

Vi har været inde i en periode med virkelig mange vindere. Derfor er det selvfølgelig naturligt, at der kan være flere, der ligger inde med en kupon, de ikke har fået tjekket

Camilla Cornelius, presse- og kommunikationsrådgiver hos Danske Spil

- Først og fremmest har vi været inde i en periode med virkelig mange vindere. Derfor er det selvfølgelig naturligt, at der kan være flere, der ligger inde med en kupon, de ikke har fået tjekket, siger Camilla Cornelius, presse- og kommunikationsrådgiver i Danske Spil, i pressemeddelelsen.

Lotto- og Eurojackpot-kuponer

Kuponerne er købt i Taastrup, København, Kerteminde, Give, Hammel og Odense. Fem af millionærkuponerne blev købt sidste og forrige uge, mens den sjette blev købt i juni.

Læs også Økologiske køer maler kunst på marken

Der er tale om både Lotto- og Eurojackpot-kuponer.

Den mest værdifulde kupon blev købt i en kiosk i København og kan ifølge Danske Spil indløses for 5.988.628 kroner.

01:37

VIDEO: I september 2018 vandt en lottoklub hos Samsø Redningskorps 5.000.000 kroner. De blev delt i 12 lige store stykker, så hvert medlem i klubben fik cirka 416.000 kroner. Video: Frans Novak

Luk video