Efterlyser vidner til groft overfald

Offer ligger fortsat i koma

En 58-årig mand blev den 20. august overfaldet ved rutebilstationen i Hammel. Et overfald, der var så voldsomt, at han ligger i koma.

Østjyllands Politi opfordrer nu eventuelle vidner til at henvende sig.

- Vi efterlyser vidner, som har set noget i forbindelse med overfaldet. Der stod mange mennesker, da ambulancen kom, så der kan være nogen, der har set noget, siger kriminalassistent Per Laursen fra Østjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Manden blev slået ned den 20. august mellem klokken 15 og 16, da han opholdt sig på Hammel Rutebilstation sammen med en veninde.

- Der kommer tre mænd hen til dem, hvor af den ene aktivt udøver vold. Den 58-årige mand bliver trukket med ind i ventesalen, hvor han bliver tildelt flere slag i ansigtet , siger kriminalassistent Per Laursen fra Østjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Det er lykkedes Østjyllands Politi at anholde gerningsmanden, som nu er varetægtsfængslet. Han er 31 år og fra Hammel-området.

Derudover har politiet også anholdt to andre mænd i relation til sagen. De er foreløbigt sigtet for trusler mod vidner, men vil formentlig ifølge kriminalassistent Per Laursen blive sigtet for selve overfaldet på et senere tidspunkt.

Østjyllands Politi kan kontaktes på telefon 87 31 14 48.