Dronningen besøger Favrskov: Nu er programmet på plads

Den 7. september besøger dronning Margrethe Favrskov

Netop nu holder regentparret sommerferie på Marselisborg Slot i Aarhus, men der går ikke lang tid, før dronning Margrethe igen besøger Østjylland.

Den 7. september besøger dronning Margrethe nemlig Favrskov Kommune, hvor der venter et festligt program.

SE OGSÅ: Dronningen besøger Favrskov

- Vi har bestræbt os på at lave et spændende og meget varieret program, hvor Dronningen møder en masse borgere, lokale ildsjæle og interessante virksomheder. Vi har mange ting, vi kan være stolte af i Favrskov. Desværre er der ikke tid til at vise det hele, men det udvalg, vi viser frem, præsenterer Favrskov på utrolig flot vis, siger Nils Borring (S), borgmester i Favrskov Kommune, i en pressemeddelelse.

Starter i Hammel og afsluttes i Hinnerup
Dagen starter med en velkomst i byrådssalen i Hammel, og den rundes af med et arrangement på Hinnerup Bytorv, hvor lokale kunstnere underholder.

SE OGSÅ: Regentparret tog hul på tre ugers sommerferie

Undervejs venter der et tætpakket program, hvor dronning Margrethe skal godt rundt i kommunen.

Her kan du se, hvordan det så ud, da regentparret ankom til Aarhus mandag formiddag

Hun skal blandt andet besøge Favrskov Gymnasium og gartneriet Knud Jepsen i Foldby.

Det vil være muligt for borgerne 'at gå i dronning Margrethes fodspor', da flere af hendes besøgssteder efterfølgende er åbne for offentligheden. 

- Vi har fra starten været fokuseret på at lave et folkeligt program, som mange kan tage del i. Vores mål er at få vist Favrskov frem på bedste vis, og at så mange som muligt får en god oplevelse. Så jeg håber, at mange sætter kryds i kalenderen ved den 7. september, siger Nils Borring. 

Den præcise tidsplan for hele programmet vil blive offentliggjort senere.

Fakta om besøgsstederne i Favrskov