Delinger fik golfen 'Alma' hjem igen: Ejeren hopper af glæde

Charlotte Dannemand er jublende lykkelig. I nat fik hun et opkald om, at hendes elskede Golf II, Alma, var fundet og på vej hjem til hende igen

Golfen Alma er hjemme igen efter at være blevet stjålet lørdag. Ejeren Charlotte Dannemand er jublende lykkelig. Foto: Privat

Det høstede mere end 1500 delinger på Facebook, da Charlotte Dannemand lørdag delte et opslag om, at hendes Golf II, som hun har tildelt navnet Alma, var blevet stjålet. 

Takket være de mange delinger, kunne Charlotte Dannemand natten til tirsdag ånde lettet op. Alma er blevet fundet, og hun er nu tilbage på bopælen i Laurbjerg syd for Randers. 

Læs også Helt særlig Golf stjålet fra færgeparkering: Den gør folk glade

- Jeg hopper op og ned og kan slet ikke styre min glæde, siger Charlotte Dannemand, der overrasket over, hvor meget opmærksomhed hendes efterlysning skabte: 

- Det er fantastisk, at vi kan hjælpe hinanden på den måde. Der er også fremmede, der har skrevet beskeder til mig, lyder det fra den glade Golf-ejer. 

Golfen Alma er noget helt særligt. Bilen særpræg er, at Charlotte Dannemand sammen med sin datter selv har malet den i alverdens farver og skrevet sjove kommentarer på den.

Charlotte Dannemand fik mandag aften to beskeder fra nogle, der var næsten sikre på, at de havde set den særlige bil. Hun valgte at give tippene videre til politiet, og det førte til, at de et par timer efter havde fundet bilen. 

Det er fantastisk, at vi kan hjælpe hinanden på den måde.

Charlotte Dannemand, ejer af Golfen Alma

- I dag er politiet de rareste mennesker. De valgte at køre ud på en formodning om, at det var den, og det skal de have stor ros for, siger Almas jublende ejer.

Hun takker desuden alle dem, der har støttet hende i efterlysningen.

- Man kan slet ikke sige tak nok. Jeg blev helt rørt over støtten, siger hun. 

Men selvom tirsdag er en glædesdag for Charlotte Dannemand, så er det ikke alt, der ånder fryd og gammen. 

Læs også 8-årige Marco har autisme: - Kommunen er en modspiller

- Hun er revet helt i stykker indeni. De har fjernet antennen og en gammel walkie talkie, som jeg havde lånt af en ven, og som ikke er lige til at skaffe igen. Så den vil jeg rigtig gerne have tilbage, siger hun. 

I dag er politiet de rareste mennesker. De valgte at køre ud på en formodning, og det skal de have stor ros for.

Charlotte Dannemand, ejer af Golfen Alma

Også tændingen og sikringen var flået fra hinanden. På en overvågningsvideo fra parkeringspladsen, hvorfra bilen blev stjålet, kan man ifølge ejeren se, at den er blevet forsøgt startet tre til fire gange, før det lykkedes. 

- Hun har gjort modstand, det har hun, siger ejeren. 

Bilen blev stjålet fra færgeparkeringen på Hou Havn lørdag.

Bilen er kendt fra bilmesser og markeder over hele landet, og det var formentlig derfor, den blev delt så mange gange.