Byrådsmedlem søger orlov

Dorte Winther (V) søger orlov fra byrådet i Favrskov for at hellige sig sit arbejde

Foto: Preben Breinholt, Breinholt Foto

Ventres Dorte Winther blev valgt til byrådet i Favrskov Kommune ved sidste kommunalvalg, men nu søger hun om en pause fra sit politiske arbejde.

Hun vil gerne koncentrere sig på fuld tid om sit arbejde hos Silkeborg Data.

- Da jeg stillede op til byrådet, havde jeg besluttet, at det skulle være et fritidsjob, og at jeg ikke ville gå på kompromis med den indsats, mit job kræver. Men jeg er sådan indstillet, at jeg gerne vil give både det professionelle job og byrådsarbejdet fuld opmærksomhed, og det må jeg sande, at det ikke er muligt pt. Derfor søger jeg nu orlov fra byrådsarbejdet, siger Dorte Winther i en pressemeddelelse.

- Det sværeste i min beslutning har været, at jeg måske svigter de vælgere, der har vist mig tillid ved at stemme på mig, men jeg håber og tror, at de har forståelse for min beslutning, lyder det videre.

Hvis orloven bliver godkendt af byrådet giver det et comeback til Nikolaj Per Schøler (V), der har siddet i byrådet før.

- Jeg glæder mig til igen at blive en del af det politiske arbejde og til atter at være en aktiv medspiller i Venstres byrådsgruppe, siger han i pressemeddelelsen.