43-årig kvinde omkommet efter ulykke på motorvejen

En 43-årig kvinde er død efter en ulykke på motorvejen mellem Aarhus og Randers. Hendes partner er hårdt kvæstet, men meldes uden for livsfare

Foto: Alarm112Midtjylland

En 43-årig kvinde fra Himmerland er omkommet efter en trafikulykke natten til søndag på motorvejen fra Aarhus mod Randers. 

Kvindens partner, en 49-årig mand ligeledes fra Himmerland, er kommet til skade i ulykken. Østjyllands Politi oplyser søndag formiddag, at han er uden for livsfare.

Ulykken skete omkring klokken klokken halv to, da en varebil kørte op i bilen med parret på strækningen mellem Hadsten og Sønder Borup. 

Den 43-årige kvinde var fører i bilen, der af uvisse årsager holdt stille mellem nødsporet og første spor på motorvejen.

Vejen blev efterfølgende spærret midlertidigt for andre trafikanter. 

Læs også 67-årig mand fundet druknet i Aarhus Havn

Kvinden og hendes partner blev bragt til traumeafdelingen på sygehuset i Skejby med alvorlige kvæstelser. Men det lykkedes ikke lægerne at redde kvindens liv. 

Føreren af varebilen blev kørt på skadestuen og undersøgt.

Politiet ved endnu ikke, hvad der forårsagede ulykken. Men vagtchefen oplyser, at man har taget blodprøver for at undersøge, om førerne af bilerne var påvirket af alkohol.

- Vi har en bilinspektør på sagen, der laver tekniske undersøgelser, siger Bo Christensen, der er vagtchef ved Østjyllands Politi.

De pårørende til parret er underrettet.