17-årig slået til jorden: Politiet søger vidner til overfald

Søndag aften blev en 17-årig dreng slået i hovedet på Ådalsvej i Hinnerup. To gerningsmænd efterlyses

Overfaldet fandt sted ved Ådalsvej og Fredensgade i det centrale Hinnerup. Foto: Google Street View

Østjyllands Politi søger vidner til et overfald i Hinnerup søndag aften omkring kl. 22.30, hvor en 17-årig dreng blev slået til jorden efter en ordveksling med to mænd på en sti nær Ådalvej og Fredensgade.

Den 17-årige gik ifølge sin egen forklaring hjemad sammen med en kammerat, da to mænd kom frem fra en sti og råbte af de to venner. Herefter udviklede det sig voldsomt.

Læs også Stigende narko-salg ved Bruuns Galleri

- Hvad der præcist blev sagt er uklart. Men da den 17-årige svarer mændene igen, løber de hen til ham. Den ene svinger så sin arm og rammer den 17-årige med en knytnæve, så ofret vælter omkuld, siger kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, Jakob Christiansen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Derefter stikker begge mænd af igen ad samme sti, der grænser op til Ådalsvej.

Begge unge danskere

- Ofret fik en hævet læbe og blødte fra næsen og munden efter overfaldet, siger Jakob Christiansen.

Manden, der slog den 17-årige, beskrives som dansk af udseende, hvid i huden og 20-22 år. Han var ca. 185 cm høj, kraftig bygget og kronraget eller skaldet. Under episoden var han ifølge ofret iført en sort dynejakke og sorte bukser.

Læs også Mulig indbrudstyv gemte pandelampe mellem benene

Medgerningsmanden, der kan blive straffet for ikke at gribe ind under overfaldet, beskrives ligeledes som dansk af udseende, hvid i huden og 20-22 år. Han var en anelse lavere end den anden mand og havde brunt, mellemlangt hår. Han var iført en stor, grønlig jakke og havde desuden en stor øl i hånden søndag aften.

Har du oplysninger i sagen, hører Østjyllands Politi gerne fra dig på tlf. 114.