Randers FC: Vi forventer at spillerne bor i Randers

Når Randers FC henter nye spillere opfordrer de på det kraftigste til, at de bosætter sig i Randers

Spillerne i Randers FC bor stort set alle sammen i byen Randers.

Og det er en helt bevidst strategi, fortæller klubbens direktør Michael Gravgaard.

- Vi ser gerne, at spillerne bosætter sig i byen, og vi gør specifikt opmærksom på det. Det er vigtigt for lokalmiljøet, at spillerne er repræsenteret i bybilledet, siger Michael Gravgaard til tv2oj.dk og understreger, at der ikke er tale om en egentlig bopælspligt. 

Læs også Gravgaard undrer sig over agent: Ved at være lidt til grin

Selv om der ikke decideret er pligt til at bosætte sig i Randers er opfordringen ikke til at tage fejl af.

- Mit indtryk er klart, at alle dem, der bosætter sig i Randers, bliver rigtig glade for det, og hos alle spillere vi henvender os til, tager vi det naturligt, at de ønsker at bosætte sig her, og når vi har opfordret dem, har de alle sagt ja, siger Michael Gravgaard, der nævner den nye målmand Hannes Halldórsson som eksempel.

- Jeg talte med ham og hans familie, og de var lykkelige for at være kommet til Randers, hvor de har fået et dejligt hus, og hele familien var glade for det. Det giver nærhed og synlighed i byen, at spillerne bor her, og spillerne er Randers FC’s bedste ambassadører, så det er vigtigt for os, at de bliver set i byen. De mennesker, vi ansætter, vil vi gerne have, at byen tager til sig, siger Michael Gravgaard. 

Læs også Agentfirma svarer igen på Randers FCs anklager

Ifølge TV 2 | ØSTJYLLANDs oplysninger er undtagelserne fra reglen Erik Marxen, der studerer i Aarhus og derfor bor der, Johnny Thomsen, der har hus i Fredericia samt senest Kasper Fisker, der er flyttet til Aarhus.

- Det er af private og familiære årsager, at jeg flytter. Vi har stiftet familie, og når børnene skal i institutioner gad vi godt, at det var i Aarhus, siger Kasper Fisker.

Han fortæller, at selv om han selv har valgt en anden løsning bakker han fuldt ud op om ledelsens opfordring til, at spillerne bosætter sig i Randers.

- Jeg vil stadig komme i Randers og være en del af bybilledet. Jeg har boet her i ti år, og jeg ser mig selv som en Randers-dreng. Det er vigtigt for mig, at jeg ikke kommer til at bruge mindre tid på det sociale i klubben bare fordi, jeg flytter, siger Kasper Fisker.