Randers-eksperimentet: ’Hestene’ har fået ny fan

Der kom masser af autografer på trøjen, da Daniel Johannesen havde sin debut på BioNutria Park

Daniel Johannesen deltager i TV 2 | ØSTJYLLANDs eksperiment '30 dage i Randers'. Han skal bo i en lejlighed i Randers i 30 dage, selvom hans uddannelse er i Aarhus.

Fredag aften var der fodbold på menuen. Egentlig interesserer Daniel sig mere for computerspil og filosofi end for fodbold, men man skal ikke underkende en aften på BioNutria Park, hvor ’hestene’ folder sig ud.

- Jeg fik en fodboldtrøje af Randers FC med autografer fra nogle af spillerne, og jeg fik et halstørklæde, det er fedt. Det var en succesoplevelse, og jeg kunne godt finde på at gøre det igen – det var faktisk rigtig sjovt, siger Daniel. 

Han er mere vant til at se fodbold i form af videospillet FIFA, så det var lidt en ny oplevelse at være på stadion.

- At sidde på sidelinjen var en meget anderledes oplevelse. Halvdelen af tiden kunne jeg ikke følge med, men det var fedt når der skete noget i den halvdel, hvor vi sad, og så vandt Randers jo – pissefedt, siger Daniel.

Følg med i Daniels eksperiment på denne side

Randers FC slog Lyngby 2-0 og var faktisk midlertidigt på førstepladsen i Superligaen efter kampen, og det skulle selvfølgelig fejres på Daniels nye stamsted Café von Hatten i Randers.

- Jeg tror, jeg var hjemme halv tre eller sådan noget, og så sov jeg fandeme helt til klokken 15, så jeg havde nok brug for at sove, siger Daniel, der også på dag 12 nåede til en erkendelse om sit nye liv.

- Da jeg stod foran opgangen i går, gik det op for mig: ’Wow, jeg er rent faktisk flyttet til Randers’. Det var meget sjovt, at det skete lige der. Det tager åbenbart lidt tid for mit hoved at komme helt ind i det, siger Daniel.

Se mere i videoen øverst i artiklen, hvor Daniel også viser fodboldgearet frem. 

vintersol.jpg

DMI: Nyd solen i dag og i morgen - blæst og regn er på vej

20210224-202114-L-1920x1279we

SSI: Det går bedre med smittetallene end ventet

Grafik 1000 sure sygeplejersker Still

play Ulige løn for kvinder skyldes 50 år gammel lov

anna møller yang mensa intelligente kvinder

play Svært at være intelligent og kvinde: - Deres præstationer reduceres til fantasiløs arbejdsomhed

IMG_3373

play Line er træt af ulige løn: 10.600 sygeplejersker har skrevet under

20191202-114229-L-1920x1279we

Østjysk politiker indgår forlig i injuriesag