Agesen: Randers var et problem – skulle overtale konen

Da Mads Agesen skiftede til Randers FC, fik han at vide, at det var forventet, at han bosatte sig i byen. Det gav problemer

I superligaklubben Randers FC har de et klart princip. Hvis du spiller i klubben, skal du bo i kommunen. Det er muligt at få dispensation, men så skal der gode grunde til.

Det mærkede forsvarsspilleren Mads Agesen, da han skiftede fra AC Horsens til Randers FC for tre år tilbage. Den gang boede han i Aarhus og havde gjort det i ti år. 

Læs også Randers FC: Vi forventer at spillerne bor i Randers

- Jeg vil sige, at da jeg først fik beskeden om, at skulle jeg spille i Randers FC, skulle jeg bo i byen, var jeg pessimistisk, men efter tre år giver det god mening for mig. Det giver et andet sammenhold i klubben, og det gør det nemmere at trives hurtigt med nye spillere, siger Mads Agesen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Men der var ikke ligefrem tilfredshed hjemmefra, da Mads Agesen luftede ideen for sin kone for tre år siden.

- Dengang var det et problem. Vi havde boet ti år i Aarhus, og min kone er fra Aarhus, så det var lidt et antiklimaks, at vi skulle flytte til Randers. Der skulle helt klart noget overtalelse til, siger Mads Agesen.

Læs også AGF-selskab barberer 22 millioner af underskuddet

Familien bor i et lille rækkehus i et nyere villakvarter i Randers, og det er de den dag i dag meget tilfredse med.

- Byen har masser at tilbyde, og det giver også et godt miljø, at folk ikke skal skynde sig hjem efter træning. Nu snakker min kone og jeg om at blive her, selv når jeg engang er færdig med at spille i Randers FC, siger Mads Agesen.

- Randers har sine dårlige historier og sit ry og rygte, men det er blevet afkræftet fuldstændig. Vi er meget glade for at bo her, siger Mads Agesen.