Zoo-direktør om forsvundne aber: Det har været et helvede

De fire berberaber fra Munkholm Zoo er endnu ikke blevet fanget, og det frustrerer naturligt nok Benny Johansen, direktør for Munkholm Zoo

02:17

1 af 2

De savner deres fire aber så frygteligt i Munkholm Zoo på Djursland, og der er blevet brugt mange timer på at hente dem hjem igen siden i lørdags, men aberne er ikke så nemme at samarbejde med.

Dyrlæge med bedøvelsespile, frugt som lokkemad og bananmos med sovemedicin er blandt de ting, der er blevet benyttet for at lokke aberne tilbage i buret, men indtil videre er de stadig på fri fod i trænerne på Djursland.

Livlige aber: Sovemedicin virker ikke - dyrlægen er forvirret

- Det har været et helvede for at sige det brutalt. Man er jo frustreret, når man kan se aberne og ikke kan få fat i dem, siger Munkholm Zoos direktør Benny Johansen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Dagens anstrengelser bar heller ikke frugt, og selvom aberne har spist godt med bananmos fyldt med sovemedicin, så er de stadig i fuld vigør. Næste skridt bliver at stille store bure med mad frem for at lokke aberne hjem til Munkholm Zoo.

Fire aber stukket af fra Zoo på Djursland

Abernes betingelser er ganske glimrende for at overleve hele sommeren ude i naturen, hvor der er græs, knopper på træerne og bær.

- Men vi tager røven på dem til sidst, griner Benny Johansen.

Se hele indslaget i ovenstående video.