X Factor-Mortens søskende: Der skulle ske noget anderledes

Morten Nørgaard fra Odder er blandt de sidste deltagere i årets X Factor. Men familien i Odder savner ham

03:28

Både Maya og Jesper Nørgaard er stolte af deres brors optræden i X Factor, og de er med til liveshowene hver fredag i København.

- Kommer du snart hjem? Ej det håber vi selvfølgelig ikke, men vi savner dig altså.

Sådan sagde Maya Nørgaard, søster til X Factor-deltager Morten Nørgaard, da TV 2 | ØSTJYLLAND var med, da både Maya Nørgaard og storebror Jesper Nørgaard skypede med deres nu landskendte bror, der i øjeblikket opholder sig i København.

Læs også Aarhus Festuge åbner med musik af Simon Kvamm

Maya Nørgaard bor til dagligt sammen med Morten Nørgaard, og det var faktisk hende der kom på, at broderen skulle meldes til X Factor på DR.

- Hele tilværelsen var blevet kedelig, der skete aldrig rigtig noget nyt for Morten. Så jeg tænkte, at der bare skulle ske noget, der var anderledes. Jeg har hele tiden vidst, at Morten synger mega godt, det har vi altid vidst, forklarer Maya Nørgaard.

Flere tv-stjerner i familien

Ifølge begge Mortens søskende så har han udviklet sig enormt under sin deltagelse i den store musikkonkurrence. Men det har ikke fra starten været skrevet i kortene, at han skulle imponere hele Danmark med sin gode stemme fredag efter fredag, da han er en meget genert person.

Jeg får tårer i øjnene, når han går på, jeg kan næsten ikke lade være med at græde.

Jesper Nørgaard

- For et år siden havde du aldrig gjort det der, fortæller Maya Nørgaard til Morten Nørgaard, da snakken falder på, hvordan X Factor eventyret har taget fart. 

Det er tydeligt, at søskende er meget tæt på hinanden, og smådrillerierne er mange.

- Du har også altid haft din storebror, der er mere tv-star end dig, siger Jesper Nørgaard til stor morskab for de to andre.

Læs også Frederik sendte sygdommen i gulvet: Nu er han prof-bokser

Det er dog ikke det hele, der er sjov og ballade. For hver fredag, når Morten skal på scenen, så er hans søskende med til liveshowene, og det er svært ikke at leve sig med.

- Det er helt sindssygt crazy. Jeg står op og klapper. Jeg får tårer i øjnene, når han går på, jeg kan næsten ikke lade være med at græde, fortæller Jesper Nørgaard. 

Øverst i artiklen kan du se en video, hvor X Factor-Mortens søskende skyper med ham.