Wu-Tang Clan til Northside

Legendarisk rapkollektiv gæster Northside 2015

Northside har i dag offentliggjort endnu et hovednavn - legendariske Wu-Tang Clan.

Den ni mand store gruppe består af RZA, Raekwon, Method Man, GZA, Inspectah Deck, U-God, Masta Killa, Cappadonna og Ghostface Killah - alle rappere med succesfulde solokarrierer ved siden af Wu-Tang Clan.

- Vi har altid haft en ambition om at have hiphop-navne på programmet, og vi havde tidligere i år stor succes med at præsentere A$AP Rocky og Jurassic 5 på NorthSide. Men der kan ikke være tvivl om, at vi med Wu-Tang Clan har bevæget os op i en anden liga. De er legendariske, ikke bare i hiphop-kredse, men på tværs af alle genrer og kan med rette beskrives som et af 90'ernes mest indflydelsesrige navne, siger talsmand for Northside, John Fogde, i en pressemeddelelse.

Der er tre navne klar i årets sidste offentliggørelse. De ni rappere får følgeskab af amerikanske Matthew E. White samt det psykedeliske rockband Spids Nøgenhat, som netop har vundet to Danish Music Awards for henholdsvis Årets Danske Rockudgivelse og Årets Danske Live Navn.

Følgende navne er nu klar til NortsSide 2015: Alt-J, FKA Twigs, George Ezra, Interpol, Jack Garratt, John Grant, José González, Matthew E. White, MØ, Sam Smith, Spids Nøgenhat, St. Paul & the Broken Bones, The Black Keys, The Parov Stelar Band og Wu-Tang Clan.

Northside 2015 afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 12.-14. juni.