William og Søren er blandt de bedste i Danmark til at lave mad

Det kræver hårdt arbejde og dedikation at drive en af landets bedste restauranter.

14:21

VIDEO: Bag Michelin-restauranten Gastromé står de to kammerater William Jørgensen og Søren Jacobsen.

Kammeraterne William Jørgensen og Søren Jacobsen har arbejdet sammen siden 1996.

Tilbage i 2014 åbnede de restauranten Gastromé sammen.

Det blev en stor succes. For mindre end et år senere skulle restauranten vise sig at blive én af de bedste i Danmark.

Læs også Poul og Ivan styrer de store maskiner på Aarhus Havn

I 2015 modtog de to kokke en af de eftertragtede Michelin-stjerner.

En sådan anerkendelse forpligter. Det kræver meget tid, ressourcer og et stærkt bagland for at bibeholde det høje niveau på restauranten, når gæster fra hele verden lægger vejen forbi den aarhusianske Michelin-restaurant.

I tv-indslaget øverst i artiklen kan du møde de to kokke og kammerater og blive klogere på, hvad det kræver, når man driver en Michelin-restaurant.

Mit Arbejdsliv

I serien 'Mit Arbejdsliv' besøger TV2 ØSTJYLLAND i løbet af sommeren en række spændende østjyske arbejdspladser.

 

Se indslagene i vores nyhedsudsendelser kl. 19.30 eller her på tv2østjylland.dk.

 

Søndag 30. juni: Aarhus Havn

Søndag 7. juli: Farvel til Folketinget

Søndag 14. juli: Regionshospitalet Horsens

Søndag 21. juli: Aarhus Lufthavn

Mandag 29. juli: Michelin-restauranter