Wilbek skifter målmand

Kommende BSV-keeper Jannick Green udtaget til landskamp mod Hviderusland

Målmanden Søren Rasmussen er ikke med, når det danske håndboldlandshold tirsdag morgen sætter kurs mod Hviderusland og onsdagens EM-kvalifikationskamp.

- Søren Rasmussen har desværre måttet tage hjem, da hans lille søn er blevet syg, siger landstræner Ulrik Wilbek, som allerede har udtaget en erstatning for målmanden fra Flensburg-Handewitt.

Det bliver den kommende Bjerringbro-Silkeborg-målmand Jannick Green, som skal supplere Niklas Landin i det danske mål.

- Vi havde oprindeligt både Jannick Green og Tim Winkler med i truppen, men Tim Winkler døjer med en meget dårlig ryg, så han er ikke til rådighed hverken til disse kampe, eller til de kampe vi senere skal spille i Brasilien, siger Ulrik Wilbek.

Tur til Brasilien
Når kampen i Hviderusland og søndagens afsluttende hjemmekamp i EM-kvalifikationen mod Schweiz er overstået, tager Ulrik Wilbek en trup med unge spillere på en tur til Brasilien.

Playmakeren Thomas Mogensen har i omkring 10 dage døjet med et trælår, som har givet ham store smerter, men Wilbek regner med, at han kan få spilletid.

- Det ser fint ud, men han er ikke i topform. Han får noget spilletid, men ikke så meget som normalt, siger landstræneren.