Wilbek: BSV er underdogs

Topbrag i Håndboldligaen i aften

Bjerringbro-Silkeborg får det svært, når de i aften på hjemmebane tager imod topholdet i mændenes håndboldliga, KIF Kolding.

Det mener både landstræner Ulrik Wilbek og gæsternes træner, Peter Bredsdorff-Larsen. Wilbek ser KIF som favorit, fordi de har været mest stabile i ligaen.

Han siger, at det er umuligt at spå om, hvor tæt kampen bliver. Det afhænger af værternes indsats.

- Nogle gange afhænger det lidt for meget af Rasmus Lauge. Der skal komme nogle skud med højre hånd fra nogle af de andre, og venstrehåndssiden skal åbne op.

- Men BSV har hjemmebane og har en opadgående kurve, så det bliver en god kamp, siger Ulrik Wilbek.

Nummer ét mod to

Bjerringbro-Silkeborg vandt i weekenden en intens kamp mod Skjern Håndbold med 29-28 og har derfor tanket selvtillid forud for kampen mod Kolding.

BSV har nu 17 point i ligaen, mens KIF Kolding København har 19. Dermed bliver det en kamp om førstepladsen, da det indbyrdes bedste mandskab kan indtage duksepositionen.

- Vi regner med at vinde, for vi stiller altid op for at vinde og for at få to point. BSV er en uberegnelig modstander og er lidt ustabile, men det er et hold med stor kvalitet, og jeg forventer, at vi får hård modstand, siger KIF-træner Peter Bredsdorff-Larsen.

Der forventes udsolgt til den første kamp i den nye Jysk Arena, som Silkeborghallerne hedder efter en udvidelse af tilskuerkapaciteten og sponsorfaciliteterne.