Wieghorst roser holdindsats

AGF slog EfB i træningskamp

Foto: Ole Nielsen / agf.dk

Søndag eftermiddag vandt AGF 1-0 over Esbjerg fB i en træningskamp.

Og det er efterhånden længe siden, at aarhusianerne har sunget sejrssang i omklædningsrummet. Foråret bød på det ene nederlag efter det andet, hvilket også resulterede i en nedrykning fra Superligaen.

- Først og fremmest synes jeg, det er godt at vinde en fodboldkamp. Det skal vi tage med os. Drengene har arbejdet fint hen imod kampen på træningsbanen. Det er stadig tidligt, men vi tager sejren og scorer et flot mål, og vi viser i momenter noget af det, vi har arbejdet på. Jeg så selvfølgelig også noget, der var mindre godt, og det skal vi arbejde med, siger AGF-træner Morten Wieghorst til klubbens hjemmeside.

Han mener, at der var for mange huller i AGF-defensiven, men roser målmand Steffen Rasmussen for en flot kamp.

Se: Debut-sejr til Wieghorst

- Vi gav lidt for mange chancer væk i første halvleg. Hvis ikke Steffen Rasmussen havde stået så godt, havde vi været bagud, siger Morten Wieghorst.

Det var Morten Wieghorsts første kamp som træner for AGF, og han er ved at have dannet sig et overblik over spillertruppen.

- Vi har mange gode spillere i AGF, men måske har vi ikke så godt et hold. Derfor var det vigtigt for mig at se, at vi forsøgte at gøre det som et hold. Det er først, når holdet fungerer, den individuelle spiller kan træde frem i rampelyset. Det skal også være vores mantra, siger Morten Wieghorst.

Morten Wieghorst har tidligere været træner for det danske U21-landshold og FC Nordsjælland, ligesom han har været assistenttræner for Michael Laudrup i Swansea i Premier League.

AGFs første kamp i NordicBet Ligaen er programsat til den 27. juli, hvor FC Roskilde skal en tur til Aarhus.