Wieghorst: Der er fremgang

Cheftræner optimistisk trods pokalnederlag

I modsætningen til NordicBet Ligaen skulle der bare et enkelt nederlag til at sende AGF ud af DBU Pokalen.

Det var, hvad der skete i går aftes, da aarhusianerne stod over for Sønderjyske. Ingen af holdene formåede at afgøre kampen i den ordinære spilletid, hvor kampen endte 1-1, og måtte derfor ud i både forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence, inden Sønderjyske kunne trække som vindere.

På trods af, at AGF endnu engang led et nederlag, havde cheftræner Morten Wieghorst rosende ord tilovers for spillerne efter kampen.

Til AGF.dk fortæller han, at han overordnet set synes, at spillernes præstation var fin selvom kampen ikke faldt ud til holdets fordel:

Se: AGF sendt ud af pokalen

- Vi spiller mod et Superliga-hold, der har gjort det rigtig godt. Vi synes, vi har fremgang at spore og har haft det, selv om resultaterne ikke har været med os, siger Morten Wieghorst og fortsætter:

- Det er jo en vigtig del af fodbolden, og det er også dét, der gør ondt på spillerne nu, at de ikke har noget på bundlinjen efter så god en præstation. Jeg kan kun sige til dem, at de har gjort det, vi bad dem om, og mere til. Vi skal blive ved med at tro, at det er den rigtige retning, vi går i. Men vi skal selvfølgelig sørge for at få resultater.

Mens pokalturneringen nu er et afsluttet kapitel i denne sæson, har AGF fortsat meget at kæmpe for i 1. division, hvor holdet i øjeblikket indtager femtepladsen. Der er dermed tre pladser og otte point op til oprykning.