Wieghorst efter sejr: Bærer ikke nag til AGF

Morten Wieghorst fik en perfekt start på trænerlivet i AaB, da nordjyderne slog trænerens gamle klub AGF 2-1

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Foto: Henning Bagger - Scanpix

1 af 3

Morten Wieghorst fik en perfekt start på trænerlivet i AaB med søndagens 2-1-sejr over AGF på Jannik Pohls scoring i overtiden.

Selv om Wieghorst kan glæde sig over at vinde mod den klub, hvor han blev afskediget i sidste sæson, er det ikke det, han har fokus på efter kampen.

- Det var primært godt, fordi vi hentede tre point til AaB. Jeg er ikke en person, der bærer nag. Måske vil nogle gerne vil gøre mig til det, men det, der betyder noget for mig, er at hjælpe AaB, slår Wieghorst fast.

Læs også Glen Riddersholm: Vi gjorde mange ting rigtigt

- Det var en tæt og fysisk kamp, hvor vi skulle stå imod, og det gjorde vi, når vi skulle, og vi lavede de chancer, der skulle til for at vinde.

- Selvfølgelig er sejren sød, fordi den kom så sent, og fordi at modstanderne havde hentet vores føring, tilføjer han.

Før kampen meldte nordjyderne ud, at de havde solgt Christian Bassogog til den kinesiske klub Henan Jianye for et rekordbeløb. Det var dog ikke meget, træneren nåede at se til offensivspilleren fra Cameroun.

Læs også Juel Andersen: Det ser svært ud

- Jeg så ham kun to gange på mit kontor. Men han var jo en god mand for klubben, og det var en god spiller, vi mistede.

- Men jeg har fuld forståelse for, at klubben handler, som den gør, når der er så mange penge involveret, siger den debuterende AaB-træner.

Med sejren er nordjyderne nummer syv i Alka Superligaen, blot et point efter Sønderjyske på den sjetteplads, der giver adgang til medaljeslutspillet. AaB har fire kampe tilbage i grundspillet.

04:44

VIDEO: Hør Morten Wieghorst fortælle om, hvordan det er at være tidligere AGF-træner i AaB, og om han får nogle kommentarer med på gaden i Aarhus, hvor han fortsat bor. Interviewet er lavet inden søndagens kamp på Ceres Park.

Luk video