Werner fylder haven med julelys: - Måtte forklare det til elselskabet

Hos Werner Lund bliver der sat julelys op i en sådan grad, at elselskabet ringer

02:10

Det er ikke unormalt at finde danske hjem pyntet med lyskæder, juletræer og nissemænd i disse juletider, men der er bare nogen, der går mere op i det end andre.

En af dem er Werner Lund fra Grenaa, og hans hus ligner vel mest af alt noget, der ellers høre til i amerikanske julefilm. Her er der nemlig pyntet op i hele haven med julelys.

- Jeg er ikke skør, det vil jeg ikke sige, jeg er bare betaget af lys, siger Werner Lund. 

Læs også Økologiske juletræer er et hit: Sælger rub og stub

I huset på Djursland bor også Werner Lunds hustru Susanne Jensen, og hun må dele sin mands opmærksomhed med julepynten, når december-måned nærmer sig.

- Altså i de sidste to måneder før jul, der er han ude i sin have fra morgen til aften, og det er hele dagen. Han synes, det er lidt træls, når jeg kommer ud og siger, at nu skal vi spise frokost, og nu skal vi have kaffe, siger Susanne Jensen.

Huset er blevet en attraktion

Det juleglade hjem er blevet en attraktion blandt de lokale i området, og da julelysene blev tændt tidligere i år, så var over 100 borgere mødt op for at se den spektakulære pynt.

- Jeg kan godt lide, at folk får en god oplevelse og det fryder mig at se børnene komme smilende. Jeg bliver ved så længe, jeg kan, siger Werner Lund. 

Glade børn i haven, da Werner Lund åbnede op til dette års julepynt.

Opringning fra elselskabet

Det er ikke kun de lokale i området, der har fået øjnene op for de mange julelys hos Susanne og Werner. Da elselskabet så stigningen i deres forbrug, fik ægteparret nemlig også et opkald.

- Elselskabet har ringet, for de laver sådan noget energitjek, og de synes godt nok, at vi når over normalen på strøm, og så måtte jeg jo forklare dem, hvad grunden var, siger Susanne Jensen.

Se mere til Werner Lunds julelys øverst i artiklen