Watt-familien gav gigantisk julemiddag til 200 mennesker

Socialt udsatte kom i busser fra hele landet, da Jason og Majbrit Watt fejrede jul

01:22

Hotel Ry blev i aftes fyldt med 130 voksne og 70 børn, der fejrede jul med Jason og Majbrit Watt.

Det hele skete på ægteparret Watts foranledning, hvor de havde inviteret socialt udsatte til at fejre jul i hotellets omgivelser.

- Ideen opstod hjemme ved vores spisebord for et år siden. Vi holdt jul for syv mennesker, vi ikke kendte overhovedet. Det gik så godt, at vi sad dagen efter og sagde, at det skal vi gøre igen, og vi skal gøre det større, siger Jason Watt til TV2 ØSTJYLLAND. 

Læs også Busselskab bringer folk gratis til juleaften på Hotel Ry

Og nu er juleaften så overstået. Det blev en vellykket en af slagsen på Hotel Ry, hvor omkring 40 frivillige hjalp til, og Dit Busselskab fra Hornslet var med til at fragte gæster fra nær og fjern til hotellet, hvor den stod på julemad, hygge og en overnatning.

- Jeg har det som om, at jeg har løbet et maraton. Jeg er kommet over målstregen, og jeg er fuldstændig flad i kroppen, men jeg har det fedt, det var virkelig fedt, siger Jason Watt. 

Gæsterne ankom til frokost den 24. december, og senere var der gløgg og æbleskiver før den helt store julemiddag. En frivillig julemand kiggede også forbi, og der var en gave til alle børnene. 

Læs også Jason Watt og konen holder jul for 200 fremmede i Ry

I køkkenet stod Torben Therkildsen der frivilligt, og han var der fra klokken 12.00 den 24. december.

- Det har været en lang juleaften - også længere end det plejede for mig. For mig har det været en køkkenaften, hvor jeg har haft køkkentjans hele tiden. Jeg har aldrig set så meget sovs på en gang før - det har været ret interessant, siger Torben Therkildsen.

Tilbagemeldingerne på arrangementet har været rigtig gode, her hvor de sidste gæster efterhånden har forladt hotellet, og der er ingen tvivl om, at man også som arrangør har fået noget ud af anstrengelserne.

- Vi har fundet 40 frivillige fra lokalområdet i Ry, og vi har fået det hele til at klappe. Der er en masse mennesker, der har sagt tusind tak, og at det har været den fedeste, men det var ikke blevet til noget uden dem, siger Jason Watt.

Se mere i videoen øverst i artiklen.