Wammen og Windfeld mod hooligans

Borgmesteren og direktøren mødtes torsdag med Folketingets Retsudvalg om hooliganregisteret.

Borgmester Nicolai Wammen (S) og direktør for Århus Elite, Lars Windfeld, var torsdag en tur i København. Her skulle de mødes med Folketingets Retsudvalg for at fremlægge deres syn på den stigende fodboldvold i Danmark og det nye hooliganregister.

- Vi harvde et fint møde med udvalget, som lyttede til vores argumenter. Det er bestemt min opfattelse, at der nu er mulighed for en konstruktiv proces, lyder det fra Wammen.

Hooliganregistret har været i kraft siden 1. juli, men Wammen og Windfeld mener, at der vil gå nogle år, før registret virker for alvor.

Derfor har de nogle konkrete forslag til, hvad der kan gøres for at klubber i samarbejde med politiet vil kunne blive bedre til at håndtere problemer med voldelige fans. De ønsker, at klubberne internt får mulighed for at udveksle oplysninger om ballademagere.

<b>Se meget mere om dagens møde, og hør hvad formanden for retsudvalget, Peter Skaarup (DF), siger til Wammen og Windfelds forslag. Det er i aften på TV 2 | ØSTJYLLAND fra klokken 19.30.</b>