Vrede koncertgængere vil have pengene tilbage efter afbud

Hovednavnet til aftenens Rock i Ridehuset i Aarhus har været nødsaget til at aflyse, men det betyder ikke, at gæsterne kan få pengene tilbage

Foto: Fra YouTube

Det er her i Ridehuset i Aarhus, at aftenens arrangement løber af stablen - dog uden Back in Black...

1 af 2

Det skulle have været en festlig aften i rockens tegn med coverbandet Back in Black som hovednavn til fredag aftens Rock i Ridehuset i Aarhus. Nu har trækplastret meldt fra på grund af en skadet trommeslager, men arrangementet fortsætter. Og til folks store fortrydelse får de ikke penge tilbage.

For AC/DC coverbandet Back in Black var nemlig ikke de eneste, som er en del af eventen. Også bandet Electric Guitars skal spille, og derfor aflyses Rock i Ridehuset ikke. Det har skabt vrede på Facebook.

Rockkoncert mod børnecancer

- Det var jo netop Back In Black, vi ville komme for at se og høre, så når de ikke kommer alligevel, gør vi altså heller ikke. Har trods alt en times kørsel hver vej. Jeg synes ikke det er iorden, vi ikke kan få refunderet billetterne, lyder det fra en af brugerne.

Ukendt erstatning

En anden skriver sådan her:

- Jeg vil meget gerne have mine penge tilbage, da i ikke kan leverer det jeg har betalt for. Det er dårlig stil hvis ikke I betaler pengene tilbage. Jeg har betalt for at se back in Black og da de desværre ikke kommer forventer jeg at I tilbagebetaler mine penge.

Arrangøren har forklaret situationen for gæsterne i et opslag på det sociale medie, men undskyldningen falder altså ikke i god jord.

Gider du ikke Axl Rose? Så kan du få refunderet billetten

- Det er desværre ikke muligt at få refunderet billet pengene, da vi stadig afvikler Rock I Ridehuset, lyder den korte forklaring.

Som erstatning for Back in Black kommer det langt mere ukendt band Black Oak County.

Du kan læse de vrede kommentarer her

Oplev Back in Black live i videoen nedenfor. Koncerten er fra Tobakken i Esbjerg i 2013: