Voldtægt: Tre mænd løsladt

Politiet tilbageholder stadig to personer

Foto: Google Maps

Tre af de fem tilbageholdte mænd i den formodede gruppevoldtægt på Hotel Scandic i Vejle er fri og ikke længere i politiets varetægt.

En 19-årig ung kvinde anmeldte selv tidligt lørdag morgen, at hun natten til i dag har været udsat for en massevoldtægt begået af flere mænd på det pågældende hotel. Siden er fem personer blevet anholdt og sigtet i sagen - heriblandt tre aarhusianere.

- Der er løsladt tre mænd, som umiddelbart ikke havde noget at gøre med sagen. Men to af mændene holder vi stadig på, og det går vi videre med, mere kan jeg ikke sige lige nu, siger Carsten Thostrup fra Sydøstjyllands Politi.

Den unge kvinder var lørdag til undersøgelser på en retsmedicinsk afdeling.

Alle de tilbageholdte mænd er først i tyverne og tre af dem er fra Aarhus-området, en fra Vejle og en enkelt fra Rødovre. Alle fem mænd har været indkvarteret på hotellet. Hvem af mændene der fortsat er tilbageholdt, forlyder der ikke noget om.

- Den unge kvinde er blevet afhørt og undersøgt, og nu er hun hjemme igen, siger Carsten Thorup, der ikke kan sige yderligere om efterforskningen, før man er kommet videre.