Voldsomt trafikuheld i Silkeborg: Kvinde alvorligt til skade

Politiet vil meget gerne høre fra vidner til trafikulykke på Viborgvej i Silkeborg

Politiet leder fredag aften efter en flugtbilist ved H.C. Andersens Vej i Silkeborg.

OPDATERING: Midt- og Vestjyllands Politi har lørdag meddelt, at kvinden er død som følge af ulykken, og at politiet meget gerne vil høre fra vidner til ulykken, der kan hjælpe med at lede politiet på sporet af gerningsmændene. Læs mere om det her.
________
 

En kvinde er fredag aften kommet meget alvorligt til skade ved et voldsomt færdselsuheld i Silkeborg.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND.

- Det er en fodgænger, der er blevet påkørt af en bil, men jeg har endnu ikke så mange oplysninger om færdselsuheldet, siger vagtchef Jens Claumarch til TV2 ØSTJYLLAND klokken 22 fredag aften.

Læs også Politiet leder efter tre personer efter dødsulykke

Politiet efterlyste klokken cirka 21.45 en ældre Peugeot 106 med store skader, men den er efterfølgende blevet fundet. Det er føreren af bilen dog ikke.

- Bilen er fundet på H.C. Andersens Vej et par kilometer fra ulykkesstedet. Vi er massivt til stede i området, siger vagtchef Jens Claumarch til TV2 ØSTJYLLAND. 

Flugtbilen, en grøn Peugeot 308, der dræbte en 68-årig kvinde i Silkeborg, blev fredag aften fundet på H.C. Andersensvej. Foto: Peter Erfurt - 24-7news

Politiet vil meget gerne høre fra vidner til trafikulykken, der fandt sted på Viborgvej i Silkeborg.

Midt- og Vestjyllands Politi er også stærkt interesseret i at høre fra vidner, der har set nogen, der ikke plejer at være der, ved H.C. Andersens Vej fredag aften.

Hvis du har informationer, der kan hjælpe politiet, bedes du kontakte politiet på tlf. 114.