Voldsepisoder kædes sammen

Politiet i Randers efterforsker endnu et groft overfald nytårsmorgen.

Randers Politi havde onsdag endnu ikke hørt fra den kvinde, som nytårsmorgen overværede et voldeligt overfald i Midt- byen.

Til gengæld har politiet fået en hen- vendelse fra en 21-årig mand, der muligvis er blevet overrumplet af de samme voldsmænd. Manden blev på P. Knudsens Vej i Østbyen overfaldet bagfra af mindst to gerningsmænd, der væltede ham ned i sneen. Mændene pressede hans hoved helt ned i sneen og stjal hans pung og stak af.

Overfaldet skete nytårsmorgen klokken 06.30 og dermed blot en halv time efter, at en 23-årig kvinde blev sparket ned bagfra af to ukendte gerningsmænd kort derfra. Dette overfald skete på Østergade, og kvinden blev efterfølgende indlagt på Randers Sygehus med kraniebrud og indre blødninger.

- Vi kobler disse to episoder sammen, da de sker inden for en kilometers afstand og inden for ganske kort tid. Jeg må dog indrømme, at vi ikke er kommet særlig langt i sagen, indrømmer kriminal-

inspektør Børge Frandsen.

LÆS OGSÅ:<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=12951">Groft overfald på yngre kvinde (2/1-2005)</A></STRONG>