- Viste et utroligt mod

AGF-træner uddeler store roser til målmand

AGF-træner Peter Sørensen ville se vindervilje og matchvindertyper i kampen mod OB, og det var nøjagtig hvad den århusianske coach fik i 2-1-sejren over bundholdet fra den fynske hovedstad i superligakampen mandag aften.

Og det var hverken målscorere eller angribere, som Peter Sørensen hyldede på det efterfølgende pressemøde.
- Jeg tænker på en spiller som Steffen Rasmussen, som viste et utroligt mod, da OB virkelig trykkede på i kampens slutfase. Han gik langt ud i feltet i fiftyfifty-situationerne og fik bokset væk. Det er det, jeg kalder matchvindende aktioner, siger AGF-træneren.
- Om det var fiftyfifty-situationer ved jeg nu ikke. Så var jeg muligvis ikke gået ud til dem. Men det er klart, at det giver moral og luft til hele holdet, når man får bokset sådan nogle bolde væk i den kritiske fase af kampen, siger Steffen Rasmussen.

AGF-keeperen mente ikke, at OB overhovedet skulle have været lukket ind i kampen.  Straffesparket, som Anders Kure begik med armen, var helt unødvendigt i Rasmussens øjne.
- Vi spillede fremragende i den første halve time og havde fuldstændig styr over det. Så er det jo fuldstændig sindssygt, at det fik det mål. Det var det, der for alvor gav dem blod på tanden, konstaterer Steffen Rasmussen, der for første gang i karrieren vandt en kamp i Odense.