Ville gerne møde Movsisyan

Ingen revanche over tidligere Randers-angriber

Simon Kjær (t.v.) ville gerne have taget hævn over den tidligere Randers-bomber Yura Movsisyan i aften. Foto: Wikipedia / TV2OJ

Den tidligere Randers FC-angriber Yura Movsisyan er ude med karantæne, når det danske fodboldlandshold i aften møder Armenien på udebane.

Fraværet af Movsisyan ærgrer forsvarsspilleren Simon Kjær, der gerne ville have taget revanche, efter at den bomstærke armenier i juni scorede to gange i det ydmygende 0-4-nederlag til Armenien i Parken.

- Hvis du spørger Morten (Olsen, red.), så tror jeg, at han er glad for, at Movsisyan ikke spiller. Det er jeg i princippet også. Fordi det er bedre for holdet. Men jeg kunne nok godt tænke mig at have en enkelt kamp mod ham igen.

- Der er en masse revanche og en masse tænding i forhold til den kamp, forklarer Simon Kjær med en fortid som ungdomsspiller i Lund og AC Horsens.

Se: Randers FC kan blive forgyldt

I Danmarks nederlag til Armenien var Simon Kjær ikke specielt godt spillende, og derfor er han ekstra opsat på revanche.

- Vi er et bedre hold. Men vi har været igennem en periode, hvor det har været rigtigt svært, og det bliver også svært mod Armenien.

- Hvis stadion bare bliver halvt fyldt, og hvis de får teten, jamen så kan det blive en heksekedel, advarer Lille-spilleren.

Kampen mod Armenien fløjtes i gang i aften klokken 18.