Vild brandert: Ung mand gik amok på ansat i hospitalets kælder

En 22-årig mand havnede i nat af uforklarlige årsager under hospitalet i Nørrebrogade, hvor han kom i infight med rengøringsassistent

Overfaldet skete i kælderen under Aarhus Universitetshospital i Nørrebrogade. Foto: Google Street View

Vi kender alle det, at man er i byen og får så meget indenbords, at detaljer fra nattens udskejelser er svære at huske dagen efter. Sådan har en 22-årig mand fra Aarhus det helt sikkert også i dag, men desværre for ham er det langt mere alvorlige ting, han ikke erindrer.

Natten til onsdag begik han nemlig vold mod en 59-årig rengøringsassistent i kælderen under Aarhus Universitetshospital i Nørrebrogade.

- Den unge mand har forklaret til os, at han ikke aner, hvordan han er havnet der. Han var ude med kammeraterne og formentlig påvirket. Han kender ikke den forurettede og har intet forhold til hospitalet, siger kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, Janni Lundager, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Læs også Missing People arrangerer ny stor søgning efter forsvundne Nick

Den 22-årige gik til angreb på den 59-årige ved at trykke og kradse ham i ansigtet og tage halsgreb på ham. Rengøringsassistenten fik råbt om hjælp, og flere kollegaer kom til stedet og tilbageholdt gerningsmanden, indtil politiet ankom.

- Den 59-årige er sluppet billigt med rifter og overfladiske skrammer, siger Janni Lundager.

Den unge mand er blevet afhørt på politigården i Aarhus, og er nu løsladt igen. Han er sigtet for vold.

Overfaldet skete kl. 2.26.