Vild biljagt med 200 km/t

Ung vanvidsbilist bremset af sømmåtter

En 20-årig mand kan se frem til en stribe sigtelser, efter at han i nat kørte fra politiet i området vest for Silkeborg.

Den unge mand kørte i en mørk Saab-personbil, som han havde stjålet tidligere på aftenen. Da en politipatrulje forsøgte at standse ham ved Hovedvej 13 ved Hampen, forsatte han i høj fart mod nord.

Ifølge Midt- og Vestjyllands Politi nåede den 20-årige under biljagten op på en hastighed på omkring 200 km/t.

Bremset af sømmåtter

Den hæsblæsende biljagt endte i nærheden af Knudstrup, hvor føreren af den stjålne bil blev bremset af sømmåtter - såkaldte Stinger Spikes - som politiet havde lagt ud.

- Vi rejser en lang række sigtelser i kølvandet på hans kørsel, siger vicepolitikommissær Kristian Larsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Den 20-årige bliver ifølge politiet sigtet for kørsel uden førerret, for at forvolde fare for andres liv eller førlighed, for at køre over for rødt lys, for at køre i narkopåvirket tilstand og for ikke at standse efter et uheld.

- Derudover sigter vi ham selvfølgelig også for selve tyveriet af bilen. Der kommer muligvis endnu flere sigtelser til, siger vicepolitikommissær Kristian Larsen.