Vil være måltyv på 1. klasse

Randers-angriber vil være Superliga-topscorer

Foto: Randers FC

Der findes næppe mange danske fodboldobservatører, der havde regnet med at se Ronnie Schwartz i toppen af en topscorerliste. Og da slet ikke i Superligaen.

Men nu ligger Randers FC-angriberen som førsteudfordrer til Andreas Cornelius på målkongelisten. FCKeren er noteret for 14 scoringer, mens Schwartz' total er på 10 indtil nu.

Bedømt ud fra vinterens træningskampe ligner det bestemt ikke nogen umulighed, at den 23-årige Randers-spiller ender øverst. Ronnie Schwartz har hele fem gange fundet vej til netmaskerne under testkampene.

- Jeg har egentlig altid vidst , at jeg kunne score mål, men i AaB (barndomsklubben, red.) tvivlede jeg lidt på, at jeg nogensinde ville bryde endeligt igennem på Superliga-niveau. Den tvivl har jeg ikke længere. Efter jeg skiftede til Randers, fik jeg regelmæssig spilletid, og det ændrede mig som spiller, fortæller Ronnie Schwartz.

Vil slutte højt oppe i tabellen

Randers FC overvintrer på Superligaens femteplads inden weekendens forårspremiere ude mod Brøndby. En imponerende bedrift for en oprykkerklub.

- Nu går vi efter at slutte så højt oppe, som vi overhovedet kan. Vi vil så langt frem som muligt. Men vi skal samtidig ikke blive alt for høje i hatten og glemme, at vi er oprykkere, bedyrer randrusianernes topscorer, der nu også håber på at blande sig i kampen om duksepladsen på Superligaens målkongeliste.