Vil nedbryde betonforsvar

Holstebro har planen klar før møde med Bjerringbro-Silkeborg

Team Tvis Holstebro kan skille sig ud i toppen af herrernes håndboldliga sammen med AG København og KIF Kolding, hvis klubben onsdag aften vinder hjemme over Bjerringbro-Silkeborg (BSV).

- Kampen er et pejlemærke på, hvor vi står med et relativt nyt hold. Det er en kamp, hvor vi kan måle os mod de allerbedste, siger Team Tvis-træner Claus Uhrenholt.

Han har dog stor respekt for det gæstende hold, som ligger på fjerdepladsen med 11 point for otte kampe. Det er to point færre end Team Tvis for det samme antal kampe.

- Jeg har hele tiden sagt, at der er BSV og AG København, og så er der alle vi andre. BSV er et klassehold med landsholdsspillere på næsten alle positioner, og de har stor bredde, siger Claus Uhrenholt.

Han håber, at hjemmebanen kan betyde, at Team Tvis får en fordel på et par procent.

Vil passere stærkt BSV-forsvar
Nøglen til sejr ligger derudover i at få passeret det stærke BSV-forsvar og målmændene Niklas Landin og Jannick Green.

- Det handler i dén grad om, at vi får lavet mål nok, og at vi får løst deres betonforsvar op og kommer forbi deres to målmænd.

- Vi skal dække godt op og løbe en masse kontra. Det har vi også været gode til i begyndelsen af sæsonen. Men skal vi slå BSV, skal vi have alle detaljer i spillet til at fungere, vurderer Claus Uhrenholt.

Team Tvis vil med en sejr bringe sig a point med KIF Kolding, som på andenpladsen har 15 point for ni kampe. Ubesejrede AG København fører ligaen med 17 point for ni kampe.

I første omgang fokuserer Team Tvis Holstebro primært på at skabe et hul ned til de hold, der ligger længere nede i feltet og kæmper om de i alt otte pladser i slutspillet.

- Kan vi vinde kampen i morgen, så er der ved at være lavet et hul ned til 7.-8.-pladsen, så der bliver noget arbejdsro, siger Claus Uhrenholt.

- Men hvis vi vinder, så har vi meldt os ind i kampen som et hold, der skal tages alvorligt, siger træneren.