Vil fortælle åbent om sexliv

Tema om sex i Go' Aften Østjylland

Sådan så det ud sidste tirsdag, da Go' Aften Østjylland handlede om blandt andet tantra.

Tirsdag aften står et modigt par fra Aarhus frem og fortæller om deres sexliv i Go' Aften Østjylland. Holger og Sonja Bang-Møller har som det ene af kun to par meldt sig, efter vi her på tv2oj.dk i to måneder har efterlyst par til programmet.

Parret har to børn, og har som mange andre voksne svært ved at finde tid til at være par og ikke mindst tid til at dyrke sex. I programmet vil de fortælle om, hvad de har gjort for at gøre deres sexliv bedre - et sexliv, som de selv betegner som "meget almindeligt".

Ikke nemt for studieværter

Go' Aften Østjylland har i to tema-udsendelser valgt at beskæftige sig med sex. Sidste tirsdag handlede det blandt andet om at stimulere sanserne, og i morgen vil programmet prøve at nedbryde tabuer, ved at tale om de udfordringer almindelige østjyder kan have.

- Vi må jo erkende, at det selv for os studieværter kan være vanskeligt at tale om i jeg-form, siger Søren Ø. Jensen, der er redaktør på programmet.

Stor interesse

Når han alligevel vælger, at dedikere to udsendelser til østjydernes sexliv skyldes det, at der er en stor interesse for emnet. Det viser både seer-tal og antallet af klik på tv2oj.dk.

- Vi har valgt at beskæftige os med emnet, fordi det er noget der vedkommer alle. Alle har et forhold til det. Det kan være man får for meget, for lidt eller lige tilpas, siger Søren Ø. Jensen.

Du kan se programmet på TV 2 | ØSTJYLLAND tirsdag kl. 18.20 og 21.20.