Vil du arbejde på en papirfabrik?

Rykker 50 arbejdspladser til Østjylland

Foto: Google Maps

En af nordens største emballage- og papirproducenter har fået et godt øje til Østjylland og vælger nu at satse fuldt ud på deres fabrik i Randers.

Virksomheden Petersen Packaging har i dag to fabrikker - en i Randers og en Næstved - men nu skal fabrikken i Næstved lukkes.

- Vi skal opretholde den samme produktion som i dag bare med færre fabrikker, siger Ketil Stave, direktør hos Peterson Packaging, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Lukningen i Næstved betyder, at 80 medarbejdere mister deres arbejde. De arbejdspladser kommer nu til gengæld Østjylland til gode.

Inden sommerferien vil virksomheden have flyttet alle fem maskiner fra Næstved til Randers, og det skaber nye østjyske produktionsarbejdspladser.

- Vi vil ansætte flere medarbejdere i takt med, at maskinerne bliver flyttet. Vi skal have ansat 50 nye medarbejdere. De 17 af dem har vi netop ansat, siger Ketil Stave, direktør hos Peterson Packaging, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Flere af medarbejderne i Næstved vil blive tilbudt at flytte med til Randers, men størstedelen af de 50 medarbejdere bliver nyansættelser, fortæller direktøren.