Vil bygge Arena

Håndboldklubben BSV vil udvide hjemmebanen

Der skal være plads til 2.800 tilskuere, når Bjerringbro-Silkeborg spiller sine hjemmekampe.

Det mener i hvert fald klubbens direktør, Frank Lajer.

Den østjyske ligaklub har sendt en ansøgning til Silkeborg Kommune. Planerne er angiveligt så langt fremme, at kommunen blot skal godkende projektet.

- Hvis kommunen nikker ja til projektet, betyder det 2800 mennesker til håndbold og 3700 tilhørere til for eksempel koncerter. Til koncerterne og store musicals vil der være plads til en over 100 kvadratmeter stor scene på den ene langside. Derudover vil den nye arena også have meget bedre vilkår ved messer og stormøder for erhvervslivet, siger Frank Lajer i en pressemeddelelse.

Koster 17 mio. kr.
Udvidelsen vil koste ca. 17 mio. kr., men set over en længere periode koster den ifølge Bjerringbro-Silkeborg ikke én krone for kommunen.

- Ekstra lejeindtægter primært fra Bjerringbro-Silkeborg og et navnesponsorat på arenaen giver nemlig en indtægt til kommunen på ca. 1.2 mio. kr. årligt. Til gengæld får vi i Silkeborg en hal, der kan rumme 900 ekstra siddende tilskuere plus en lang række faciliteter, der bringer hallen op på et meget flot niveau, siger Frank Lajer.